Afbeelding
Foto: OV-ambassadeurs

Inloopspreekuur openbaar vervoer

donderdag 21 september 2023 14:00 tot 16:00

ARNHEM - Heeft u vragen over reizen met de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg en geven antwoord op vragen over bijvoorbeeld de OV-chipkaart, het uitstippelen van een reis en reizen met korting. 

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Ze geven tijdens de maandelijkse inloopspreekuren praktische en duidelijke informatie en uitleg. Zij helpen u graag het gemak van het reizen met de bus en de trein ervaren. Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 21 september in Wijkcentrum Vredenburcht aan de Slochterenweg 29 in Arnhem van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Locatie