Afbeelding
Foto:

Feestelijke kick-off van nieuw seizoen in Posttheater

donderdag 21 september 2023 20:30

ARNHEM - Het Posttheater trapt dit seizoen af met een primeur! Voor de allereerste keer in haar 30-jarig bestaan start het theater het nieuwe theaterseizoen donderdag 21 september met een previewavond. Aanvang 20.30 uur.

Laat je verleiden door het verrassende programma, vol met voorproefjes van artiesten die dit seizoen het podium betreden. Ben je klaar voor een onvergetelijke avond? Reserveer nu snel je stoel en kom op donderdag 21 september genieten van een smakelijk voorproefje. Een ticket voor deze buitengewone avond is verkrijgbaar voor 7,50 euro.

“Door de jaren heen heeft het Posttheater vele grote namen een startpodium geboden, en velen van hen keren nog altijd terug voor hun try-outs. Zo ook de iconische Najib Amhali, die twee avonden lang zijn jubileumshow ‘30 jaar on stage’ zal vertolken. Maar dat is nog niet alles! Het aanbod van voorstellingen, met zowel gevestigd als aanstormend talent, is dit seizoen groter dan ooit. Het Cabaretweekend wordt afgetrapt door het hilarische duo Blauwe Vinkjes, wier eerste avondvullende show een lachspektakel belooft in hun geheel eigen, onmisbare stijl!”, aldus Het Posttheater.

Cabaretweekend

Van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 oktober organiseert Posttheater in samenwerking met Musis & Stadstheater Arnhem het Cabaretweekend. Met twee locaties, drie zalen en optredens van grootheden als Urbanus, Kasper van der Laan en Jawad es Soefi, wordt dit een evenement om naar uit te kijken. Reserveer nu je tickets en maak je op voor een (lang) weekend vol lachen en genieten.

Kaartverkoop via posttheater.nl of cabaretweekend.nl

Locatie