Afbeelding
Foto:

‘De Nieuwe Lichting doet auditie’

dinsdag 19 september 2023 20:30

De voorstelling ‘De Nieuwe Lichting doet auditie’ van MusicalMakers i.s.m NANOEK is dinsdag 19 september te zien in Musis Arnhem. De Nieuwe Lichting keert terug naar dit theater met nieuwe makers én nieuw musicalmateriaal. Aanvang 20.30 uur.

De Nieuwe Lichting is een concept van NANOEK, in co-productie met MusicalMakers, om net afgestudeerd musicalmakertalent een podium te bieden en het genre (op)nieuw met elkaar uit te vinden. Het is een project dat ruimte biedt voor ontwikkeling van ‘de nieuwe lichting’ aan talenten; zowel in de cast, als de makers en overige creatives. Deze ‘werkplaatsvoorstelling’ is een belangrijke stap in het proces van het ontwikkelen van nieuw musicalrepertoire en het daarbij kansen creëren voor aanstormend talent. 

In de nieuwe voorstelling leer je De Nieuwe Lichting kennen en nodigen ze je uit in hun overvolle hoofd. Vol ambitie om de wereld te bestormen maar ook met respect voor de huidige gevestigde orde, vertellen ze hun eigen verhaal in ingetogen nummers, dialoog, ensemble zang, humoristische momenten en meer. Het is het werk van een nieuwe generatie waarvoor alles in het leven – van een woning zoeken tot de eerste stappen in het makersvak tot TikTok – aanvoelt als een voortdurende auditie. 

www.musisenstadstheater.nl/programma/de-nieuwe-lichting/8000

Locatie