Thijs van de Meeberg speelt in Loopvis
Thijs van de Meeberg speelt in Loopvis Foto: Anneloes van den Adel

Cabaretier Thijs van de Meeberg

dinsdag 19 september 2023 20:00 tot 21:15

De 35-jarige Brabantse cabaretier Thijs van de Meeberg komt een verse try-out van zijn nieuwe cabaretvoorstelling “Met de Beste Bedoelingen” naar Uitgeverij Loopvis.

In Loopvis is altijd wat te beleven, op dinsdag 19 september om 20.00 uur is het de vierde en nieuwe cabaretshow van Thijs. 

Thijs van de Meeberg gaat in zijn nieuwe show een poging wagen om de vrede te bewaken. Hij gaat een daad stellen. In zijn voorgaande programma’s had hij het over isoleercellen, puppycursus en tandvlees. Dan weer in een decor van chips of voor een muur van dozen. Ook danste hij met zijn valse hond en een zelfrijdende vaatwasser.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Harde tijden vragen om stevige reacties. Dus gaat Thijs er met gestrekt been in. Op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede. Het antwoord is simpel, maar de uitvoering van dat plan blijkt lastiger. Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel … maar alles en altijd: met de beste bedoelingen.

Pers en publiek hebben Thijs meermaals geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen.

Deze voorstelling heeft een Arnhemse randje, Thijs vertelt het verhaal van ‘Opa Douwe Meijer’, die een zaak had aan de Sint Jans binnensingel en in de oorlog een rol speelde in het Arnhemse verzet.

Op 19 september speelt Thijs één van de eerste versies van zijn nieuwe voorstelling. Zoekend naar de opbouw van het verhaal en met een lading misplaatste grappen, daar tegenover staan altijd pure momenten en verassingen. Wie geen zin heeft in een prille try-out kan half november in het Arnhemse Posttheater de uiteindelijke versie zien. Allebei kan natuurlijk ook.

Wie: Thijs van de Meeberg – Met de beste bedoelingen (try-out)

Wanneer: Dinsdag 19 september, aanvang 20.00 uur (duurt c.a. 75 min)

Waar: Uitgevrij Loopvis, Coehoornstraat 10 Arnhem

Hoe: Entree: €7,50 inclusief welkomstdrankje. 

Wat: Graag reserveren en/of meer info: www.loopvis.nl

                        www.thijsvandemeeberg.nl

Locatie