Afbeelding
Foto: Pixabay

Kernenergie, ja of nee?

maandag 18 september 2023 19:30 tot 21:30

ARNHEM - Docent en onderzoeker Stijn Mattheij geeft op maandagavond 18 september een informatieve lezing over kernenergie.

Na de rampen in Chernobyl en Fukushima raakte kernenergie in onmin, maar door technologische ontwikkelingen is de veiligheid aanzienlijk verbeterd. Maar wat doen we met het kernafval dan? En hebben we kernenergie eigenlijk wel nodig? We hebben toch steeds meer zon- en windenergie? En wat kost dat allemaal? En wat als er geen zon schijnt en de wind niet waait?

De bijenkomst is bij Nivon-Arnhem aan de Molenbeekstraat 26a in Arnhem van 19.30 tot 21.30 uur. Ticket: 7,50 / 10,00 euro (betaal aan de zaal met pinpas). Graag aanmelden: nivon-arnhem.nl/aanmelding-kernenergie-in-nederland

Locatie