Sharmila Tuithof.
Sharmila Tuithof. Foto:

‘Uit de poppenkast’

dinsdag 6 juni 2023 20:00

ARNHEM - Sharmila Tuithof neemt je op dinsdag 6 juni mee in het dubbelleven dat ze lange tijd leidde. Dat doet ze op een kwetsbare en tegelijkertijd krachtige manier in de voorstelling ‘Uit de poppenkast’. Te zien in het Posttheater in Arnhem. Aanvang 20.00 uur. 

Sharmila leefde al vanaf jonge leeftijd ‘in een poppenkast’. Wat er in haar leven gebeurde, daarover werd niet gesproken. Haar leven werd bepaald door een onveilige jeugd en voortslepende trauma’s. Toch heeft ze altijd de kracht en doorzettingsvermogen gehad om het leven te vieren. Al scheelde het niet veel voordat haar trauma’s voorgoed haar leven zouden overschaduwen… Ze vertelt over de doorslaggevende momenten die haar het inzicht gaven om te leven vanuit vertrouwen, trouw te blijven aan jezelf en keuzes te maken op gevoel.

In de voorstelling deelt zij hoe ze haar cliënten helpt om zich ook te bevrijden ‘uit hun poppenkast’ en hoe iedereen uiteindelijk kan kiezen voor het leven dat zij willen leven. Kaartverkoop via www.posttheater.nl

Locatie