Afbeelding
Foto: Anna Fransen

Dance Flavours Performance Night

dinsdag 6 juni 2023 20:00

ARNHEM – Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert dinsdag 6 juni de 21e editie van Dance Flavours Performance Night in en buiten Theater a/d Rijn in Arnhem. Dance Flavours is een podium voor werk van opkomende makers in verschillende stadia van het maakproces: van work in progress tot herneming. Aanvang 20.00 uur.

Bij Dance Flavours krijgt het publiek de mogelijkheid om te proeven van het werk van verschillende hedendaagse artiesten. Het publiek krijgt een afwisselend avondje uit én een bijzondere kennismaking met hedendaagse dans en haar makers. De Arnhemse Meisjes willen op die manier nieuwe mogelijkheden in de stad creëren voor professionele dansers en makers op het gebied van hedendaagse dans.

Op het programma staat de performance Time of My Life van Linde Wagemakers, ‘double-edged circle’ van Gabrielle Emily Aidulis en Round Two van Threading Theater.  Tickets via www.theateraanderijn.nl.

Danscollectief Arnhemse Meisjes

Hedendaags Danscollectief Arnhemse Meisjes bestaat uit vijf uiteenlopende choreografen en dansers: Inbal Abir, Aïda Guirro Salinas, Yeli Beurskens, Anna Fransen en Kim Tuerlings. Ze creëren toegankelijke dansvoorstellingen in de buitenlucht en openbare ruimte. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten en evenementen in Arnhem die bijdragen aan een levendig dansklimaat, zoals workshops voor zowel professionele dansers als amateurs en de Dance Flavours Performance Nights waarmee ze een podium bieden aan andere jonge (dans)makers. 

www.arnhemse-meisjes.com

Locatie