Een vrijwillige reparateur aan het werk.
Een vrijwillige reparateur aan het werk. Foto: Ans Meijnders

Repaircafé in ’t Huukske in Arnhem West

zaterdag 3 juni 2023 10:30 tot 13:00

ARNHEM - Opnieuw kan je zaterdag 3 juni met je kapotte spullen terecht bij Repaircafé ’t Huukske aan de Mauritsstraat 22 in Arnhem. Daar staan vrijwilligers van 10.30 tot 13.00 uur klaar om spulletjes die je onder de arm mee kan nemen te herstellen.

“De afgelopen jaren zagen we al bijzondere voorwerpen voorbij komen: een schapenvacht, een splinternieuwe Dyson stofzuiger, een pendule, kerstverlichting, broeken en zelfs een kattenvoermachine. De vrijwilligers weten er vaak wel raad mee. Ze proberen het gratis te repareren terwijl jij meekijkt of meehelpt en er wat van opsteekt. Materiaalkosten zijn voor jouw rekening. Een vrijwillige bijdrage is welkom.”

Meer informatie via huukske.repaircafé@gmail.com

Locatie