Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik.
Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik. Foto:

‘Desalniettemin’

zaterdag 3 juni 2023 20:15

ARNHEM - Heeft het leven zin? In het nieuwe theaterprogramma ‘Desalniettemin’ verkent Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik met vrolijke en ontroerende liedjes alles wat in het leven voor opschudding zorgt. Omarm wat op je weg komt, zelfs als het ‘beren’ zijn! De muzikale leiding is in handen van Marc Buijs, de regie wordt verzorgd door Karin Schardt.

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik maakt van ieder optreden een feestje. De zes mannen en zes vrouwen verleiden elkaar tot kille diepten, woeste hoogten, en alles wat daar tussen zit. Dit alles met de nodige humor, (zelf)relativering en subtiel theater. Laat je raken door de Nederlandstalige a capella van Schudden voor Gebruik!

‘Desalniettemin’ op zaterdag 3 en zaterdag 17 juni om 20.15 uur in Theater Het Hof aan de Boekhorstenstraat 58 in Arnhem. Meer informatie en reserveren: www.schuddenvoorgebruik.com.

Locatie