Live-podcastopname ‘Aap, Noot, Mishima’

zondag 25 juni 2023 14:00 tot 17:00

ARNHEM - Er is zondag 25 juni een bijzondere editie van ‘Aap, Noot, Mishima’. Deze podcast werd een jaar geleden afgetrapt. Japan-liefhebber Laurens van den Broek trok zijn geschiedenis-vriend Rens Bleijenberg de studio in. Inmiddels staan er al heel wat afleveringen online, waarin uitgebreid wordt gesproken over Japanse literatuur, geschiedenis en met veel opvallende feitjes wordt gestrooid. 

Het aanstekelijke enthousiasme voor boeken, geschiedenis en cultuur van Laurens en Rens zorgt ervoor dat ze heel wat luisteraars hebben binnengehengeld. Zo ook Cordo Wolf en Werry van Leeuwen uit Arnhem. Deze twee hadden wel zin in een JapArnhems-feestje. En dus zijn belangstellenden uitgenodigd voor een live-podcastopname zondag 25 juni  bij Sugar Hill aan de Klarendalseweg 192 in Arnhem. Van 14.00 tot 17.00 uur. Vrij entree. Met een vinyplaatje en glaasje whisky.

Heb je zin om mee te lezen? Lees dan het boek ‘Blinde wilg, slapende vrouw’ van de grootste Japanse schrijver Haruki Murakami. Gewoon aanschuiven, mag natuurlijk ook!

Locatie