Afbeelding
Foto: SWOA

Wandelmaatjes speeddate

donderdag 22 juni 2023 14:00 tot 16:00

ARNHEM - SWOA houdt donderdag 22 juni van 14.00 tot 16.00 uur in De Weldam aan Middachtensingel 39 in Arnhem een wandelmaatjes speeddate. Tijdens deze speeddates ontmoeten inwoners van Arnhem andere inwoners die net als zij willen wandelen. Samen met een maatje wandelen is wel zo gezellig! Aanmelden graag uiterlijk 19 juni via czweers@swoa.nl of tel. 026 - 3272266.

Met het project Wandelmaatjes helpt SWOA jou met het vinden van iemand om mee te wandelen. “Dit doen we door mensen die zich bij ons aanmelden te koppelen aan andere mensen die zich aanmelden. We kijken hierbij naar ieders wensen. Bijvoorbeeld of je graag een ommetje loopt door de wijk of juist iemand zoekt voor een lange afstandswandeling.”

Tijdens de speeddate maak je kennis met andere inwoners uit de buurt die een wandelmaatje zoeken. De speeddate is een middag waarbij het vinden van een match centraal staat. Om de speeddates bij te wonen is het niet nodig dat je staat ingeschreven: iedereen is welkom. 

Je kan je ook altijd aanmelden voor een wandelmaatje via www.swoa.nl/wandelmaatje. Je komt dan op de wachtlijst. “Als we denken een goede match te hebben gevonden, koppelen we jullie aan elkaar.”

Locatie