Jabber cast van 'Misdaad in de Mansion'
Jabber cast van 'Misdaad in de Mansion' Foto: Marjon Heunen

Musical ‘Misdaad in de Mansion’

zondag 11 juni 2023 14:30

In hun nieuwe eigen musical ‘Misdaad in de Mansion’ neemt Jabber je mee in een spannend detectiveverhaal vol intriges en mysteries. Het verhaal is geschreven en bedacht door Melanie Peters en componisten Roel Sleurink en Erik Theunissen hebben de musical voorzien van jazz liedjes voor een spannende sfeer. Samen met vocal coach Judith Vugts en choreograaf Timon Kornelis heeft de cast in de afgelopen maanden interessante personages en hun achtergrondverhalen vorm gegeven en nu is het tijd om het publiek getuige te maken van een spannende avond. 

Het verhaal draait om een groep mensen die wordt uitgenodigd om te komen dineren in een luxe landhuis. De gastenlijst bestaat uit een breed scala van bijzondere figuren, vooral bekend van hun werk. Onder andere een archeoloog, sporter, psycholoog en een decadente gravin worden verwacht bij het landhuis, waar een beroemde fotograaf de avond vastlegt. De gastvrouw verzorgt samen met haar butler en de dienstmeid een mooie avond voor de gasten, totdat het noodlot toeslaat. Wie zal er niet aanschuiven bij het diner, welke geheimen hebben de speciaal genodigde gasten en voor wie eindigt de avond anders dan verwacht?

Met de hulp van familie, vrienden en onze eigen enthousiaste castleden wordt nu de laatste hand gelegd aan de kostuums en de ontwerpen voor bijpassende make-up en kapsels. Ook de constructie van het decor voor de mansion wordt opgetuigd en er worden zolders en kringloopwinkels in de regio Arnhem afgezocht voor de juiste rekwisieten. Nog een paar weken te gaan voordat we het eindresultaat van dit mooie project kunnen laten zien, maar de cast heeft er nu al zin in.

De musical ‘Misdaad in de Mansion’ is te zien in Theater de Leeuw te Arnhem op 9, 10 en 11 juni. Kaartjes zijn te bestellen via www.jabbertheater.nl/kaartverkoop.