Dette Glashouwer
Dette Glashouwer Foto: Krijn Duivenbode

Toneelvoorstelling ‘Geld en Genoeg’

woensdag 31 mei 2023 20:15

ARNHEM - Geld houdt ons allen op de een of andere wijze bezig. De gebeurtenissen bij de Silicon Valley Bank en Credit Suisse waren spannend. Als zelfs het IMF al waarschuwt dat het risico op een nieuwe bankencrisis 15% bedraagt, dan moet er wel wat aan de hand zijn. Gelukkig zijn er op lokale schaal ook initiatieven die een hoopvoller perspectief op geld bieden.

In dat kader brengt Arnhems Hert op woensdag 31 mei als prelude op Juni Modemaand Arnhem de toneelvoorstelling ‘Geld en Genoeg’ in Theater Het Hof aan de Boekhorstenstraat 58 in Arnhem. Daarvoor komt de internationaal bekende Dette Glashouwer uit Amsterdam naar Arnhem. Dette zal in een wervelende voorstelling de bezoekers inzicht geven in wat geld nu werkelijk is.

Daarna zullen Arnhemse duurzame mode iconen Erik Toenhake (Aarden en mede founder Arnhems Hert), Elsien Gringhuis (Studio Elsien Gringhuis) en Sebastiaan Kramer (Creatief Directeur Fashion + Design Festival Arnhem) met Tjwan Oei (Arnhems Hert) verder ingaan op de verbinding tussen geld, duurzaamheid en mode in Arnhem. 

Inloop vanaf 19. 45 uur, programma van 20.15 tot circa 22.00 uur. Entree 18,00 per persoon (23,00 euro op de dag zelf bij de kassa, voor zover plaats). Wil je meer weten? Kijk dan op www.arnhemshert.nl. 

Locatie