Bezinningsbijeenkomst Het Gouden Rozenkruis

dinsdag 30 mei 2023 20:00 t/m 20:45

ARNHEM - Er is dinsdag 30 mei weer een bezinningsbijeenkomst bij het Gouden Rozenkruis aan de Velperweg 58 in Arnhem. Het thema is ‘Dichter bij waarheid -door inzicht en observatie van jezelf’. Van 20.00 tot 20.45 uur, vrij entree.

Een woord van Krishnamurti: “Iedere activiteit van het denken, elke trilling van het gevoel, wordt een stapsteen naar de waarheid die eeuwig leven is. Daar is inzicht voor nodig en observatie van jezelf in wat je denkt, voelt en doet. Het leven, de eeuwige werkelijkheid, huist in alle dingen. Het is niet iets buiten ons. Het is te allen tijde en in al zijn volheid in ieder van ons aanwezig. Als je vervuld bent van die werkelijkheid, als je zó leeft, geeft dat blijvende vrede.” Meer info: www.rozenkruis.nl/bezinning

Het landelijk programma en verdere informatie is te vinden op www.rozenkruis.nl

Locatie