Demonstratie met werkpaarden tijdens de Westerveld Fair
Demonstratie met werkpaarden tijdens de Westerveld Fair Foto: Maaike Melchers

Beleef het groen tijdens Westerveld Fair

zondag 28 mei 2023 11:00 tot 17:00

ELDEN - Er zijn zondag 28 mei bijzondere activiteiten te beleven in park Westerveld in Elden tijdens de Westerveld Fair. Het gratis toegankelijke evenement heeft tussen 11.00 en 17.00 uur een afwisselend programma voor alle leeftijden. Hieronder een overzicht wat je kunt beleven op deze bijzondere plek in Elden.

Demonstraties: ervaren in het groen

De Westerveld Fair is een openlucht evenement voor het hele gezin met allemaal demonstraties en activiteiten die met buitenleven te maken hebben. Op de grote speelweide in park Westerveld vinden doorlopend presentaties en shows plaats met Friese paarden, werkpaarden en roofvogels. Terugkerende acts als Ad Louwen van Stal ’t Nieuwveer met zijn werkpaarden en een roofvogelshow van De Valk worden afgewisseld met nieuwe shows. Dit jaar een ode aan het Friese paard door Nemo’s Bern en dameszadelclub Fleurop.

Markt: winkelen in het groen

Daarnaast is er een markt met ambachten, brocante, woonaccessoires, kleding, sieraden, kunst en heerlijke (biologische) streekproducten. En na het succes van vorig jaar kun je ook weer terecht voor nieuwe buitenplanten. Mooie bloeiers voor een prikkie! 

Voor kinderen: spelen in het groen

Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Je kunt je laten schminken door een professioneel schminckteam en is er een spectaculaire show door goochelaar Joost.

Horeca: proeven in het groen

Op het terrein is voldoende horeca voor een lekker drankje, en een lekkere snack. Dit jaar ook weer een roodtruck met heerlijke cakes & muffins. Kortom alle ingrediënten voor een leuke middag!

Voor meer informatie, neem contact op met: info@evenementen-elden.nl

www.evenementen-elden.nl

Locatie