Afbeelding
Foto:

Open Inloop bezoekerscentrum Energiepark Koningspleij

zaterdag 27 mei 2023 14:00 tot 16:00

ARNHEM - Altijd al eens een windmolen van dichtbij willen bekijken? Wil je weten hoe een windmolen energie opwekt, hoe een zonnepaneel werkt of ben je benieuwd wat komt kijken bij de bouw van een wind- en zonnepark? Kom zaterdag 27 mei naar de open inloopmiddag bij het energiepark Koningspleij. De vrijwilligers vertellen graag meer. 

Het bezoekerscentrum Koningspleij is elke laatste zaterdag van de maand geopend, van 14.00 tot 16.00 uur. Alleen in de maand juli (schoolvakantie) is er geen open inloopmiddag. Het centrum is te vinden aan het einde van de Nieuwe Havenweg. 

Groepen op afspraak

Op andere dagen is het informatiecentrum op afspraak te bezoeken met een groep. Voor leerlingen van basis- en middelbare scholen is een speciaal programma in de maak. Ook studenten van hogescholen en universiteiten, leden van energiecoöperaties en andere belangstellenden zijn welkom voor een presentatie en rondleiding langs de windmolens en zonnepanelen. Interesse? Stuur een mail aan service@rijnenijsselenergie.nl

Meer informatie is hier te vinden: https://www.windparkkoningspleij.nl/open-inloop-energiepark-koningspleij/

Locatie