Afbeelding
Foto: Sabine Beck

Pucks Open Podium

vrijdag 19 mei 2023 20:00 tot 22:30

Iedere 3e vrijdag van de maand komen muzikanten, schrijvers, cabaretiers, dansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars uit heel Nederland bij elkaar in ons café of theaterzaal tijdens Pucks Open Podium!

Pucks Open Podium wordt altijd samengesteld uit minimaal 6 verschillende acts. De line-up bevat totaal verschillende artiesten; je vindt er zowel de singer-songwriter die voor de allereerste keer zijn allereerste liedje voor een publiek speelt, als de cabaretier met tientallen jaren aan ervaring die haar nieuwste materiaal komt uitproberen.

De avond wordt aan elkaar gepraat door onze vaste presentator Jan Gipman.

De entree is gratis. Reserveren is niet nodig. Zorg wel dat je op tijd bent voor de eerste act. Ook een keer optreden tijdens Pucks Open Podium? Kijk op www.huisvanpuck.nl voor meer info!