Dino Feest

zaterdag 8 april 2023 20:00 tot zondag 9 april 1:30

ARNHEM - De Arnhemse band Dino Kids houdt zondag 8 april het Dino Feest. Een multidisciplinair festival in Café Bosch in Arnhem met als thema de prehistorische toekomst. De instrumentale surf band presenteert op deze avond haar nieuwe EP op vinyl en wordt bijgestaan door verschillende bands, kunstenaars en spoken-word artiesten. 

Van 20.00 tot 01.30 uur vergeet je de tijd en valt er in elke hoek van Café Bosch iets te beleven. Verwacht surf, indie, punk, spoken-word, one person cinema, moderne kunst en de nodige verrassingen.

Tijdens het Dino Feest presenteert de band haar nieuwe EP ‘Audrey op 10’ met een liveoptreden. En er zijn optredens van de Nijmeegse band The Super Soakers, het Deens/Nederlandse trio Subterranean Street Society en de Italiaanse master studenten van Artez Our Past Micortonal Love. 

Naast muziek is er ook Spoken-word gepresenteerd door Tapschrift en wordt Café Bosch aangekleed door de kunstenaars van Collectief Koppig. Entree: voorverkoop 11,00 euro, aan de deur 15,000 euro. Meer info en kaarten: www.dinokidsmusic.com of cafebosch.nl.