slagwerkers op Japanse taiko's
slagwerkers op Japanse taiko's Foto: Rinus Baak

100% WAMV! familieconcert

zondag 2 april 2023 15:00 tot 16:45

De West Arnhemse Muziekvereniging (WAMV) luidt de lente in met familieconcert voor en door jong en oud. 

De muziekvereniging heeft sinds enkele maanden niemand minder dan Clara de Mik van Slagerij van Kampen en Freek Koopmans van Percossa als slagwerkleraren in dienst. Beter kun je ze natuurlijk niet krijgen en dat kun je bij dit concert dan ook horen. 

De slagwerkgroepen spelen ritmes uit de verste uithoeken van de wereld op authentieke trommels, zoals de indrukwekkende Japanse taiko’s. Uiteraard spelen het fanfareorkest en de slagwerkers ook samen, waaronder tropische samba-reggae uit Brazilië. Het fanfareorkest laat o.a. een swingende medley horen van de beste Earth, Wind & Fire-songs. 

De WAMV staat midden in de maatschappij. Daarom presenteert ze op 2 april ook de groep “WAMV-Unlimited”, die bestaat uit volwassen slagwerkers met een verstandelijke beperking. Ze nemen ons mee terug naar de vrolijke Eighties. 

Het concert is zondagmiddag 2 april om 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur) in het Montessori College Arnhem, Utrechtseweg 174, Arnhem. De entree is slechts €3,00 inclusief consumptie. Let op: contante betaling bij de ingang. www.wamv.nl