Vier van de vijf rietblazers.
Vier van de vijf rietblazers. Foto: Merlijn Doomernik

Calefax: vermaarde rietblazers spelen revolutionair programma

zondag 16 april 2023 15:00 tot 17:00

Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al vijfendertig jaar houden ze in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en frisse podiumpresentatie. 

Ze gelden als de uitvinders van een nieuw genre: het rietkwintet. Op 16 april presenteren zij Een eeuw geleden, een programma dat verwijst naar de revolutie die zich een eeuw geleden in de kunst voltrok: waar figuratieve beeldende kunst werd afgedankt gold hetzelfde voor de tonaliteit in de klassieke muziek. En al die nieuwe muzikale geuren en kleuren die zich aandienden: een waaier aan mogelijkheden! Zondagmiddag 16 april om 15:00 uur in De Bakermat in Arnhem.

Info en tickets: https://www.wijkcentrumbakermat.nl/zondag-16-april-2023-calefax/