Afbeelding
Foto: Rozenkruis

Thema-dag Gouden Rozenkruis: ‘Parcival - dat ben jij!’

zaterdag 1 april 2023 10:00 t/m 15:30

‘Waar is de Graal te vinden die verlichting en genezing weet te bieden?’ Dat is het thema van de themadag zaterdag 1 april  van 10.00 tot 15.30 uur bij het Gouden Rozenkruis aan de Velperweg 58  in Arnhem.

Het programma bestaat uit drie lezingen, ruime gelegenheid tot uitwisseling, passende muziek en een gezamenlijke vegetarische lunch. Kosten: € 20,- inclusief boekje.  Reductie mogelijk.

“De vele verhalen, die om de Graal geweven zijn, spreken van een zoektocht naar de bron van alle leven; een innerlijk inwijdingsproces. De Graal raakt het hart van een mens, die als Parcival uit liefde de vraag stelt: ‘Wat is de oorzaak van het lijden, waaraan lijdt de mens, waaraan de wereld?’ Hoe kunnen de verhalen van Parcival ons, jou, weer verbinden met de ene bron van alle leven? Ontdek de magische kracht van het graalverhaal; zij kan de ontluisterde maatschappij inspireren tot een harmonische samenleving met sociale én spirituele kwaliteiten”, aldus de organisatie.

Meer info / reserveren op www.rozenkruis.nl.