Afbeelding
Foto: Rozenkruis Arnhem

Inloopochtend Rozenkruis

vrijdag 31 maart 2023 10:00 tot 12:00

ARNHEM - Er is vrijdag 31 maart in het centrumgebouw van het Rozenkruis aan de Velperweg 58 in Arnhem een open inloopochtend. Het thema is: ‘De spirituele weg in de praktijk van alle dag’. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur.

“Wilt u mensen ontmoeten wier hart hiernaar uit gaat? Een goed gesprek voeren over diverse  spirituele thema’s? Het universele ontdekken in alle grote spirituele stromingen en van gedachten wisselen over hoe dit alles toegepast kan worden in ons dagelijks leven? Onderzoeken hoe de moderne rozenkruisers daarin staan? Schuif aan bij onze koffietafel, maak kennis, bekijk wat literatuur en laat u verrassen door de wekelijks wisselende thema activiteiten.” 

www.rozenkruis.nl