Altenieuw beursimpressie
Altenieuw beursimpressie Foto: Sylvia

Tweedehandskinderkleding en -speelgoedbeurs

zaterdag 25 maart 2023 10:30 tot 12:00

Op zaterdag 25 maart verzorgt ‘Altenieuw’ een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in recreatiezaal Craneveer en basisschool De Zyp, aan de Viottastraat in Arnhem Noord. 

Alle verkoopnummers zijn inmiddels uitgegeven, er is dus weer veel moois te koop. Goed voor het milieu en voor je portemonnee: tegen geringe kosten ‘nieuwe’ outfits en leuk speelgoed voor je kinderen aanschaffen, want kleding en speelgoed kan vaak prima nog een ronde mee!

Dit keer is er uiteraard kleding voor het voorjaar en de zomer, vanaf maat 74 tot en met 176. Broeken, rokjes, shirts, schoenen, badkleding, zonnebrillen, alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, allemaal voor bescheiden prijzen. Ook is er een grote ruimte met gezelschapsspellen, boeken, skates en ander speelgoed om lekker de zomer mee door te komen. Er is weer volop keuze.

Tussen 10.30 en 12.00 uur is de ruimte met kleding voor iedereen vrij toegankelijk. Aan de vroege kant? Bezoek dan vanaf 10.00 uur alvast de aparte ruimte met speelgoed. Om 12.00 uur sluit de beurs.

Meer info op de Facebookpagina van Altenieuw. Entree is gratis, uitsluitend contante betaling mogelijk. De overgebleven kleding en speelgoed kunnen verkopers doneren aan de Kledingbank, Speelstoet e.a., dus ook dat krijgt naderhand een goede bestemming.