Lente in de lucht!
Lente in de lucht! Foto: Afbeelding: pixaby

Lente Schrijftafel

vrijdag 24 maart 2023 9:30 tot 11:30

Vrijdag 24 maart organiseert Hartschrift een lente schrijftafel. Wat maakt de lente los in jou? Heb je zin om mee te schrijven over dit thema en jouw lentegevoel op papier vast te leggen? Je bent van 9.30  – 11.30 uur van harte welkom aan de Dillenburglaan 3 in Velp. 

Het gaat aan deze schrijftafel niet om goed of mooi schrijven. Plezier in schrijven staat voorop. Door afwisselende schrijfopdrachten komen je teksten als vanzelf op papier en dat levert vaak verrassende inzichten op. Schrijfervaring is niet nodig. De kosten voor de Lente schrijftafel zijn 15 euro. Aanmelden kan door te mailen naar hartschrift@outlook.com

Op de website www.hartschrift.nl vind je meer achtergrondinformatie over de schrijfworkshops die Hartschrift organiseert. 

Locatie