Landelijke Opschoondag Arnhems Hart 2023
Landelijke Opschoondag Arnhems Hart 2023 Foto: ArnhemsHart.nl

Landelijke Opschoondag Arnhems Hart

zaterdag 18 maart 2023 10:00 tot 12:00

Op zaterdag 18 maart is het weer zover! De Landelijke Opschoondag is er om te laten zien dat afval níet op straat thuishoort en dat iedere actie telt. In geheel Nederland gaan duizenden mensen de straat op om met knijpers en vuilniszakken hun buurt, bos, stad of dorp schoner te maken van al het zwerfafval wat ze tegen komen. Zo ook in de Arnhemse binnenstad.

Wekelijks lopen er al veel inwoners een rondje en knijpen alles op wat ze tegen komen. Want afval is één van de grootste ergernis!Wij zorgen voor hesjes, handschoenen, knijpers en vuilniszakken deze ochtend. Op het eind komen we samen en tellen de aantal kilo’s op en hopen dat dit minder is dan de jaren ervoor. Aansluitend is er een warm bakkie koffie/thee met wat lekkers.Zin om mee te doen met een zeer gezellige groep inwoners, meld je dan aan via: redactie@arnhemshart.nl