Leonie Staman.
Leonie Staman. Foto:

Jong talent in wijkcentrum Bakermat

zaterdag 18 maart 2023 14:00 t/m 16:00

ARNHEM - In wijkcentrum Bakermat is in de huiskamer - naar aanleiding van de solotentoonstelling van jong talent Leonie Staman - zaterdag 18 maart van 14.00 tot 16.00 uur een verkoopmiddag van geometrische tekeningen en grafieken.

Op deze middag maakt men kennis met Leonie en toont zij haar zelfgemaakte ontwerptools en geeft een kijkje achter de schermen. Ook zijn er prints en sieraden te koop die niet op de expositie te zien zijn. Er zijn enkele stocksale exemplaren te koop. 

Haar geometrische tekeningen en grafieken zitten vol fascinerende patronen waarin je kunt verdwalen en nieuwe paden zult ontdekken. Deze expositie in de huiskamer is nog te zien tot 10 april.

Tijdens de verkoopmiddag is er livemuziek van jong talent Alida, alias songwriter Anne Weggeman. Zij speelt live haar ingetogen akoestische muziek met nummers van haar debuutalbum dat in het voorjaar 2023 verschijnt.

In de huiskamer is koffie, thee of een ander drankje te verkrijgen. Wijkcentrum Bakermat is te vinden aan de Van Nispenstraat 139 in Arnhem. Meer informatie over de tentoonstelling op www.wijkcentrumbakermat.nl

Locatie