Afbeelding
Foto: Afbeelding: pixaby

Schrijfworkshop Luisteren naar je Pen

vrijdag 3 februari 2023 10:00 tot 12:00

Op 3 februari organiseert Hartschrift in Velp een introductieworkshop voor de schrijfcursus Luisteren naar je pen. Al schrijvend maak je in deze workshop kennis met intüitief schrijven en kom je er vanzelf achter of deze vorm van schrijven bij je past.

De cursus Luisteren naar je pen start op 17 februari en bestaat uit 5 bijeenkomsten om te twee weken. In deze cursus krijg je afwisselende creatieve schrijfopdrachten waardoor je teksten als vanzelf op papier komen. Zo ontdek je al schrijvend wat jou beweegt. Goed of mooi schrijven doet er in deze cursus niet toe, plezier in schrijven staat voorop. Schrijfervaring is dan ook niet nodig. De cursus Luisteren naar je Pen is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo en wordt door gecertificeerde trainers gegeven, Saskia Verhoef is daar één van. 

Introductieworkshop

De introductieworkshop begint op 3 februari om 10.00 uur aan de Dillenburglaan 3 en duurt 2 uur met tussendoor een pauze. De kosten zijn 15 euro. Besluit je na de workshop om de schrijfcursus Luisteren naar je pen te volgen, dan krijg je dit bedrag terug. Interesse? Aanmelden kan via www.hartschrift.nl. Op deze site vind je meer achtergrondinformatie over de introductieworkshop én de cursus Luisteren naar je pen. 

Locatie