Afbeelding
Foto: Docent Sanna Langereis

Cursus Storytelling

zaterdag 18 februari 2023 11:00 tot zondag 19 februari 16:00

In februari komt de cursus Storytelling weer terug bij Huis van Puck. Wat is Storytelling? Storytelling is zo rijk mogelijk vertellen en hiermee alle zintuigen van de luisteraar prikkelen. Door verhalend te vertellen, houd je de aandacht van de luisteraar beter vast, waardoor jouw boodschap sterker overkomt en je meer verbonden raakt met je publiek én jezelf.

In deze cursus ga je twee dagen aan de slag met storytelling, lichaamstaal en presentatietechnieken. Je leert over de geschiedenis van Storytelling en krijgt handvatten om eigen verhalen op te halen en hierop te reflecteren. Na dit weekend ben je in staat krachtig, authentiek en vanuit je hart te vertellen.

De cursus wordt gegeven door expressie expert Sanna Langereis. Aanmelden kan via www.huisvanpuck.nl