Afbeelding
Foto: Gansekiekers

Carnavalszaterdag C.V. de On-Ganse

zaterdag 18 februari 2023 20:11 tot zondag 19 februari 2:00

We starten deze avond met een korte zitting, waarna het Carnavalsfeest na twee jaar eindelijk los mag in vier zalen. We openen de grootste discotheek van Ernem, Gansplaats Dansplaats. DJ’s Nick en Wilco are back! Samen met MP3 rocken ze de zaal uit.

In de On-Ganse Zaal speelt ‘Mag het wat zachter’ de beste covers en zorgen zij voor het ouderwetse On-Ganse carnavalsgevoel. Onze huis DJ Joris zal de zaal op zijn kop tijdens de pauzes van de band.

In ons carnavalscafé ontvangt de Hofkapel jullie met echte carnavalskrakers, daar wordt gezongen en kan je even rustig zitten en relaxen.

In de muzefoyer gaan we op zoek naar zangtalent, vraag je favoriete nummer aan en laat op het podium van de Kwakende Gans jezelf zien. Kortom een knallende start van 4 dagen On-Ganse Carnaval in Musis Arnhem. Uiteraard verwachten wij jullie in je mooiste carnavalsoutfit, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.