Afbeelding
Foto: Gansekiekers

Grote Pronkzitting C.V. de On-Ganse

vrijdag 17 februari 2023 20:11 tot zaterdag 18 februari 1:00

Op deze avond treft u een avond vol show, dans en entertainment, verzorgd door groepen vanuit onze eigen vereniging. De Arnhem Band geeft een aubade aan de ridder in de Orde van de Zachte G.

Als hoogtepunt van de avond zal Tanzcorps GKG Krefeld 1878 hetnodige ‘gooi en smijtwerk’ vertonen. Na afloop zal in de On-Ganse zaal DJ Rob Spijker (bekend van Boogie Night en Fireball) zorgen voor heerlijk swingende muziek, waarbij stilstaan haast onmogelijk is.Vol trots kondigen we aan dat we een spiksplinternieuw Carnavalscafé openen tijdens deze avond. Na de zitting en tijdens onze grote dagen kun je daar even relaxen, rustig zitten en bijkletsen onder het genot van een drankje.Een avond voor jong en oud!