Trio Borromeo.
Trio Borromeo. Foto:

Valentijnsconcert in Dudok Arnhem

zondag 12 februari 2023 15:00

ARNHEM – Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, en Dudok Arnhem richten zondag 12 februari hun pijlen op de harten van verliefde stellen. Het optreden in Dudok Arnhem begint om 15.00 uur, kaarten 35 euro per persoon.

Zo’n 25 stellen kunnen tijdens het event ‘Dudok Arnhem x Phion Valentijnsconcert’, genieten van een uitgebreide high wine met smaakvolle gerechten. Dit onder het genot van romantische muziek gespeeld door Trio Borromeo, een ensemble bestaande uit drie topmusici van Phion. 

Phion vindt het belangrijk om muziek dichtbij te brengen; zowel binnen als buiten de concertzalen. Daarbij is de samenwerking met Dudok al een aantal jaar van vaste waarde voor Phion. Met deze high wine hopen Phion en Dudok de gasten te verleiden met lekker eten en de schoonheid van klassieke muziek.

Trio Borromeo

Alexej Pevzner (viool), Meintje de Roest (altviool) en Inge Grevink (cello) vormen samen Trio Borromeo. Phion is de thuisbasis. Hier spelen zij aan de eerste lessenaars. Violist Alexej Pevzner is tweede concertmeester, Meintje de Roest aanvoerder altviool en Inge Grevink plaatsvervangend aanvoerder cello. Daarnaast zijn de musici zeer actief in de kamermuziek en als gastspelers bij vele orkesten en ensembles in Nederland.

Meer informatie en kaarten: www.phion.nl