E-day voor slachtoffers geweld

zaterdag 9 december 2023 9:30 tot 16:00

ARNHEM - Heb jij te maken (gehad) met geweld in een afhankelijkheidsrelatie en heb jij behoefte om anderen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt? Doe dan mee aan de E-day zaterdag 9 december in Arnhem van 09.30 tot 16.00 uur.

E-day staat voor empowermentdag. Tijdens deze dag ontmoet je gelijkgestemden, is er ruimte om ervaringen te delen en doe je relevante informatie op. De dag start met spreker Shanti Schiks en er zijn verschillende workshops waaraan je kunt deelnemen (zoals narcistische mishandeling; juridische aspecten; ouderschap na geweld en creativiteit en verwerking). Je ontvangt relevante informatie en gaat met meer kennis, kracht en nieuwe energie de deur uit. Meer informatie over exacte tijden en locatie volgen na inschrijving. 

“Stichting Speak Up wil alle overwinnaars – en dan bedoelen we ook echt alle overwinnaars — van geweld in afhankelijkheidsrelaties een platform bieden. Op de E-day is dus iedereen welkom die hier, op wat voor manier dan ook, door geraakt wordt.” Deelname aan de E-day is dankzij de steun van Fonds Slachtofferhulp Nederland geheel kosteloos.

Het programma en het inschrijfformulier kun je vinden op https://stichtingspeakup.nl/e-days

Heb je geen opvang voor je kinderen? Geen probleem. Op de locatie van de E-day is adequate kinderopvang aanwezig.