Afbeelding
Foto: Voor Elkaar in Arnhem

Netwerkbijeenkomst vrijwilligersorganisaties

donderdag 7 december 2023 19:30 tot 21:00

ARNHEM - Voor Elkaar in Arnhem houdt donderdag 7 december in ’t Huukske aan de Mauritsstraat 22 in Arnhem een netwerkbijeenkomst voor alle Arnhemse organisaties, initiatieven en projecten die met vrijwilligers werken. Een avond met nieuwe inzichten, boeiende gesprekken en nieuwe contacten. Van 19.30 tot 21.00 uur. Graag aanmelden (tot uiterlijk 15 november) via info@voorelkaarinarnhem.nl.

Voor Elkaar in Arnhem bestaat volgend jaar 5 jaar. “Naast een voordeur voor inwoners, biedt Voor Elkaar in Arnhem ook de mogelijkheid voor informele organisaties om elkaar te leren kennen. Dit geeft je de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen, jezelf te laten zien en te weten wie wat biedt. Zo weten we elkaar beter te vinden en is het makkelijker om de inwoner naar elkaar door te verwijzen. Dit kennismaken is daarom ook zeker een onderdeel van de netwerkavond!”

Wat kan je op deze avond verwachten? Spreker Mark Molenaar van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) laat zien dat vrijwilligers in de informele hulpverlening mijlenver vooruitlopen op de Nederlandse politiek én in de storm van alle maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland. 

Mark Lauriks, wethouder Bestaanszekerheid en Leefbare Wijken, beantwoordt jouw vragen over ontwikkelingen bij Gemeente Arnhem op het gebied van vrijwilligerswerk.

De mogelijkheid om in een informele sfeer ideeën uit te wisselen en met elkaar kennis te maken.

Locatie