Afbeelding
Foto: studio loco

Eindejaars schrijftafel Hartschrift

woensdag 13 december 2023 9:30 tot 11:30

VELP - Hartschrift verzorgt woensdag 13 december een schrijftafel aan de Dillenburglaan 3 in Velp. “Al schrijvend kijken we met elkaar terug op het afgelopen jaar. Wat bracht 2023 jou en wat heeft in 2024 misschien extra aandacht nodig? Wat wil je achter je laten of juist koesteren? Creatieve schrijfopdrachten inspireren en helpen je om dit te ontdekken.”

Goed of mooi schrijven, daar draait het aan de schrijftafel niet om. Het gaat er vooral om je pen je eigen verhaal te laten vertellen. Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven is meegenomen.  

De Eindejaars schrijftafel is van 09.30 tot 11.30 uur. Tussendoor is er een pauze met koffie, thee en iets lekkers. De kosten voor deelname zijn 15,00 euro. Aanmelden via hartschrift@outlook.com. Meer info op: www.hartschrift.nl

Locatie