Afbeelding
Foto: Diana Bokje

Openclubavond CameraClubOosterbeek

maandag 11 december 2023 20:00

OOSTERBEEK - CameraClubOosterbeek (CCO) houdt op maandag 11 december een openclubavond met gastspreker Diana Bokje. Ze leert hoe je de kijker kunt raken door beeldtaal in te zetten om jouw unieke verhaal of gevoelens over te brengen. Verder zal zij foto’s van CCO-leden becommentariëren. De avond in Filmhuis Oosterbeek aan de Weverstraat 85 in Oosterbeek begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Entree 5,00 voor niet-fotobondleden. Aanmelding is noodzakelijk via cameracluboosterbeek@gmail.com.

Fotograaf Diana Bokje is bekend van haar poëtische fotografie waarin vaak meerdere lagen te ontdekken zijn. Naast fotografen-coaching geeft ze cursussen, mentoraten en jureert ze regelmatig fotowedstrijden. Ze is redacteur bij fotobladen en auteur van het boek ‘Van maken tot raken’.

Het fotograferen zit haar in het bloed. Als professioneel opgeleide fotograaf blijft haar de grote verscheidenheid aan beelden boeien. Van prachtige esthetische beelden tot rauwe prikkelende foto’s en soms ongrijpbare verbeeldingen van de werkelijkheid. Zowel in haar fotografie als bij het kijken naar andermans werk draait het bij haar om anders kijken. Hoe kun je andere raken met jouw foto’s?

Locatie