Marcel Verheugd.
Marcel Verheugd. Foto: Marcel Verheugd

In gesprek over troost(en)

vrijdag 1 december 2023 14:00 tot 16:00

ARNHEM - In de regio Oost-Nederland verzorgt een aantal Centra voor Levensvragen samen met de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg bijeenkomsten over het thema ‘Troost’. Troost raakt aan de meest wezenlijke vragen van ons mens-zijn. Wat betekent troost voor mij? Troosten, hoe doe je dat? Troosten, wanneer dan?

In de regio Arnhem verzorgt D3rde Verdieping – Centrum voor Levensvragen en Suïcidepreventie – de bijeenkomst over Troost op vrijdag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur in Rozet (lokaal 3.09) aan de Kortestraat 16 in Arnhem. Deelname gratis. Voor aanmelden en meer info: www.willemlevensvragen.nl/agenda  

“We hebben allemaal ons eigen verhaal. In situaties waarin het leven (plotseling) verandert – denk aan situaties van ziekte, sterven, ouder worden, eenzaamheid of overlijden van een dierbare - komen levensvragen naar boven. Soms alledaagse vragen en soms ook grote vragen die gaan over de zin en bedoeling van het leven. Ook troost, het verzachten van pijn, is hiermee verbonden. Tijdens de bijeenkomsten gaan we een open gesprek aan onder begeleiding van geestelijk verzorgers, met een muzikale omlijsting door Marcel Verheugd”, aldus de organisatie. 

Locatie