SYA – A Bright Starry Night
SYA – A Bright Starry Night Foto: Jaap Kroon

Optreden SYA in Musis

donderdag 30 november 2023 14:00 tot 16:00

ARNHEM - Samen luisteren naar een akoestisch concert van SYA kan donderdag 30 november van 14.00 tot 16.00 uur in Musis Arnhem. Tijdens de pauze van een half uur is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

In ‘A Bright Starry Night’ nemen zangeressen Amanda Muller, Yvonne Leek en Daphne van de Bor (SYA) u met hun meerstemmige harmonieën mee in de ultieme herfstsfeer. Naast hun eigen repertoire, met een voorliefde voor country en folk, spelen en zingen zij pareltjes als ‘Vincent’ (Starry Starry Night) van Don McLean, ‘Don’t Stop’ van Fleetwood Mac en ‘Helplessly Hoping’ van Crosby, Stills & Nash.

Kaartje kosten 5,00 euro (inclusief begeleider). Koop jouw kaartje(s) vóór maandag 27 november via www.swoa.nl/musis. Hulp nodig bij het bestellen? Bel tel. 026 – 327 22 66

Deze matineevoorstelling, met als uitgangspunten ‘samen erop uit, toegankelijk en ontmoeting’ is ontstaan uit een samenwerkingsproject van DrieGasthuizenGroep, SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) en Musis & Stadstheater. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Vincentius Vereniging Arnhem, Arnhemse Stichting Bijzondere Noden en Fonds Sluyterman van Loo.

Locatie