Werken met en na kanker, hoe werkt dat?

woensdag 29 november 2023 19:00

ARNHEM - Als je kanker krijgt, word je geconfronteerd met veel zaken. De impact op je werk is daar vaak één van. Er is informatie over kanker en werk maar het kan een hele kunst zijn om dit te vinden. Het Toon Hermans Huis in Arnhem houdt woensdag 29 november vanaf 19.00 uur een informatieve bijeenkomst waar kennis wordt gedeeld over de gevolgen van kanker op je werk en je rechten en plichten als je ziek bent of bent geweest. 

Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen die ook mogen gaan over je eigen situatie. De sprekers op deze avond zijn Minouche Egbers (advocaat Arbeidsrecht bij De Kempenaer Advocaten) en Sandra Gunsing (Re-integratieconsultant voor Re-turn |Werk en Kanker). 

Meer informatie is te vinden op www.thharnhem.nl of meld je aan via aanmelden@thharnhem.nl

Locatie