Afbeelding
Foto: Van Haalen/van Zanten

Jansbeek lezing met Marleen van Haalen

woensdag 29 november 2023 20:00 tot 22:00

ARNHEM - Marleen van Haalen houdt woensdag 29 november in de Waalse kerk Arnhem de Jansbeek lezing: ‘Redt de natuur! Moet dat dan?’ Publiek is welkom van 20.00 tot 22.00 uur.  

De natuur, of liever het redden daarvan, wordt steeds breder gedragen. Maar de motivatie daarachter is anders dan we oppervlakkig gezien verwachten. Het gaat helemaal niet om de natuur, het gaat om onszelf. Wij mensen moeten gered worden. Maar hoe?  Daar geeft de titel van de lezing een idee van: Non-antropocentrisch denken ten tijde van ecologische crisis. 

Marleen van Haalen (1996) behaalde haar bachelor filosofie en een master continentale filosofie aan de Radboud Universiteit. Ze is redacteur van het tijdschrift LOVER. Entree 10,00 euro (Gelrepas en studenten 6,00 euro) inclusief koffie/thee en drankje. Meer info: www.jansbeek ekklesia.nl.

Locatie