Jesse Laport.
Jesse Laport. Foto: Jake Finn Media

Gratis workshop spoken word

woensdag 29 november 2023 19:00 tot 21:30

OOSTERBEEK - Jesse Laport verzorgt woensdag 29 november van 19.00 tot 21.30 uur een gratis workshop spoken word in De Kultuurwerkplaats aan de Weverstraat 85 in Oosterbeek. Consumpties voor eigen rekening. 

Woorden: soms kom je ze te kort, soms kun je ze niet vinden. Soms is er iets wat je wilt zeggen, maar dat zich nauwelijks laat vangen. Jesse Laport, Dichter des Gelderlands en bekend Arnhems podiumpoƫet, biedt je de kans om je eigen woorden te vinden en een stem te geven in deze gratis workshop spoken word.

De workshop is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder. Door middel van oefeningen neemt Jesse je mee door je eigen woordenstroom en laat hij je zien hoe je woorden kracht kunt bijzetten. De organisatie is in handen van Het Park Vertelt. Wil je deelnemen aan deze workshop, stuur dan een mail naar info@hetparkvertelt.nl.

Locatie