Lezing ‘Rouw en emoties’

dinsdag 28 november 2023 19:30 tot 21:30

ARNHEM - Rouw zorgt voor veel verschillende emoties zoals verdriet maar soms ook angst, boosheid, schuld, eenzaamheid of spijt. Of zelfs opluchting. Maar waarom voel je deze emoties? En hoe kunnen deze emoties je helpen om je op termijn weer beter te voelen?

Op dinsdag 28 november van 19.30 tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) verzorgt coöperatie DELA een lezing over dit onderwerp in het uitvaartcentrum aan de Weg langs de Begraafplaatsen 5 in Arnhem. 

Ad Vingerhoets, hoogleraar Emoties en Welbevinden, vertelt hoe moeilijke emoties ons gedrag beïnvloeden en wat dat met mensen in rouw doet. Leer eigen emoties en gedrag beter te begrijpen en moeilijke emoties onder controle te krijgen. Hij geeft praktische tips en adviezen en er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Iedereen is welkom en deelname is gratis. Ben je er ook bij? Je kunt je aanmelden tot en met 27 november via www.dela.nl/over-dela/evenementen

Locatie