Afbeelding
Foto:

Sinterklaas bezoekt Elderveld

zondag 26 november 2023 13:00

ARNHEM - Sinterklaas en zijn gevolg brengen zondag 26 november een bezoek aan Elderveld. Hij maakt een rijtour door de wijk om veel kinderen te kunnen begroeten. 

De Sint start zijn tour om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats Sportcentrum Elderveld aan Breezandpad 13 in Arnhem om uiteindelijk daar weer terug te keren. Rond 14.00 uur ontvangt hij de kinderen in Wijkcentrum Elderveld aan het Breezandpad 15 in Arnhem. De Sint kan dan worden toegezongen de kinderen mogen met hem en zijn Pieten op de foto! En natuurlijk zijn er ook cadeautjes. 

De route: vertrek vanaf parkeerplaats Sportcentrum Elderveld - Pettenstraat (rechtsaf) - Hollandweg (linksaf)  -Bussumstraat (rechtsaf) - Hoekwei (rechtsaf) - Verenwei - Koewei  Hoekwei (rechtsaf) - Bussumstraat  - Haarlemweg - Hilversumstraat (rechtsaf) - Dordrechtweg (linksaf) - Maassluisstraat (linksaf) - Hillegomweg (rechtsaf) - Hollandweg (linksaf) - Leidenweg (linksaf) - Lissestraat (rechtsaf) - Rotterdamsingel (linksaf) - De Burcht - Elderveldplein - Hollandweg (rechtsaf) - Pettenstraat - Breezandpad - Sportcentrum Elderveld. 

Locatie