Afbeelding
Foto:

Excursie naar Meinerswijk

zondag 26 november 2023 10:00

ARNHEM - Kinderen kunnen zondag 26 november samen met het KinderWijkTeam en de Scharrelkids van IVN Arnhem op excursie naar Meinerswijk. Onder het motto ‘Beestenboel in de winter!’ ga je kijken en zien hoe de natuur zich klaar maakt voor de komende winter. “De winter is geen leuke tijd voor plant en dier, maar toch redden ze het ieder jaar weer.”

Start bij de parkeerplaats bij pannenkoekenboerderij De Steenen Camer aan de Hannesstraatje 2 in Arnhem. Aanvang 10.00 uur. Ook ouders, opa’s en oma’s zijn welkom.

Graag opgeven via scharrelkids@ivnarnhem.nl of excursie@hetkinderwijkteam.nl. Geef je naam door en met hoeveel mensen je komt. Mocht het heel slecht weer zijn en de excursie gaat niet door dan krijg je op tijd een bericht met een andere datum. 

Locatie