Handboek voor Vlinderfans
Handboek voor Vlinderfans Foto: Lisa Strijbosch

Presentatie ‘Handboek voor vlinderfans’

donderdag 23 november 2023 16:00 tot 18:00

ARNHEM - De Vlinderstichting en het ‘team vlinderfans’ presenteren donderdag 23 november hun gloednieuwe ‘Handboek voor vlinderfans’ bij de Molenplaats Sonsbeek in Arnhem.  

Het boek is toegankelijk geschreven door kinderboekenschrijver Gerard Sonnemans en voorzien van honderden tekeningen van natuurillustrator Jasper de Ruiter. Rond de presentatie is een feestelijk programma samengesteld, waarbij Rik Wever van De Vlinderstichting vertelt over nachtvlinders en een korte excursie leidt, op zoek naar wintervlinders rond de Molenplaats. De presentatie duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Wil je ook komen? Meld je dan aan via vlinderstichting.nl/vlinderfans. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie