InspiratiePodium: Arnhemse jongeren vertellen hun levensverhaal

donderdag 23 november 2023 20:00 tot 22:30

ARNHEM - Openhartig vertellen Clarette Schouten (20) en Aniek van der Laan (18) donderdag 23 november hun levensverhaal op het InspiratiePodium Arnhem bij FoodVia aan Markt 33 in Arnhem. De twee verhalen worden door Jasmien (Yazz Meavis) omgezet in muzikale improvisaties op harp. Van 20.00 tot 22.30 uur.

Clarette en Aniek vertellen over hun innerlijke strijd; wie ben ik en wie ben ik ‘geworden’. Over de kwetsbare momenten in hun leven, de normen en waarden die zij meekregen van hun ouders en hun omgeving, over de complexiteit van het leven zelf. 

Samen met Maria Mazarakis (socioloog en zingevingscoach in Arnhem) ontrafelden en schreven Clarette en Aniek hun levensverhaal. Maria: “Wat mij intrigeert in hun verhalen is dat het twee zeer volwassen meiden zijn die bewust in het leven staan. Dat is bewonderenswaardig én ook dat heeft een keerzijde. Waar ik ouderen help om in hun volwassenheid te stappen, zijn de jongeren zo volwassen, dat ik ze eerder zou willen helpen om hun kinderlijke speelsheid opnieuw te ontdekken. Zij raakten me in mijn eigen verhaal. Dat vind ik mooi. En ik weet zeker dat hun verhaal ook jullie verhaal zal raken.”

Voor meer informatie en tickets: https://mariamazarakis.nl/inspiratiepodium-44/