Total Trust
Total Trust Foto: Focus Arnhem

Film & Debat: Total Trust

woensdag 22 november 2023 19:00

ARNHEM - In Focus Filmtheater in Arnhem wordt woensdag 22 november om 19.00 uur de film ‘Total Trust’ vertoond. Dit in het kader van het film-en-debat programma Movies that matter on tour.  

Een actuele en verontrustende docu over de digitale controle in China, waar een ongekende mate van staatstoezicht heerst. De impact hiervan op de samenleving wordt onderzocht en ervaringsdeskundigen komen aan het woord: van gewone burgers tot mensen die vanwege hun kritische houding een doelwit van de overheid zijn. 

Hans de Zwart, onderzoeker en docent op de Hogeschool van Amsterdam, is te gast voor een zaalgesprek na afloop over de ‘digitale surveillance-samenleving’ en in hoeverre deze ook in Nederland al is ontstaan...

Meer info en tickets: https://bit.ly/FilmEnDebatTotalTrust

Locatie