Afbeelding
Foto:

Arnhemse uitslagenavond

woensdag 22 november 2023 20:30

ARNHEM - Voor de vierde keer organiseert een groepje Arnhemmers de politieke uitslagenavond in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen. Dit keer wordt het evenement gehouden bij Café Bosch, waar burgers, politici en bestuurders samen de uitslagen op groot scherm kunnen volgen. De Arnhemse fracties van CDA, VVD, Volt, PvdD ChristenUnie en D66 ondersteunen deze avond. 

Initiatiefnemer Yadi Dragtsma over het evenement: “Voor lokale en provinciale verkiezingen wordt er altijd wat geregeld, maar bij landelijke verkiezingen was dat niet het geval. Vandaar dat ik in 2010, 2012 en 2017 een bijeenkomst heb georganiseerd waar iedereen welkom is. Je kunt als partij natuurlijk je eigen feestje vieren, maar is het niet veel leuker om gezamenlijk de uitslagen te bespreken?”

Vanaf 20.30 uur is iedereen met interesse in landelijke politiek van harte welkom bij café Bosch. Uiteraard staan de exit-polls, uitslagen en reacties centraal (NOS en RTL), maar er wordt ook een parlementaire pubquiz gehouden en indien mogelijk wordt er live contact gezocht met het stadhuis, waar op dat moment de stemmen worden geteld. 

Voor meer informatie over de Arnhemse Uitslagenavond 2023, zie www.verkiezingenarnhem.nl en https://facebook.com/events/s/uitslagenavond-arnhem/315948844525323/?mibextid=9l3rBW

Locatie