Afbeelding
Foto: Rozenkruis

Bezinningsbijeenkomst Gouden Rozenkruis

dinsdag 21 november 2023 20:00 tot 20:45

ARNHEM - Er is dinsdag 21 november bij het Gouden Rozenkruis aan de Velperweg 58 in Arnhem een bezinningsbijeenkomst rond het thema ‘Wie ben ik? De wens naar onsterfelijkheid.’ Van 20.00 tot 20.45 uur. Vrij entree.  

“Denken we aan een vogel die vrij in de lucht beweegt – symbool voor onze ziel – en aan zijn schaduw op de aarde – symbool voor ons, mensen van vlees en bloed. De vogel en de schaduw, de ziel en de mens, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Want de schaduw volgt de beweging van de vogel, de schaduw neemt zelfs de vorm aan van de vogel. Alleen, de schaduw is de vogel niet, ze zijn niet hetzelfde, ze lijken alleen op elkaar. En het is juist deze gelijkenis die ons een aanwijzing geeft. Een aanwijzing voor wie we echt, in diepste wezen, zijn.” 

www.rozenkruis.nl

Locatie