Afbeelding
Foto:

Maak kennis met Buddy to Buddy Arnhem

maandag 20 november 2023 20:00

ARNHEM - De Stadskeuken aan de Beekstraat 40 in Arnhem is maandag 20 november het decor voor de vijftiende ‘informatieavond’ van Buddy to Buddy Arnhem. Aanvang 20.00 uur.

De stichting die nieuwkomers koppelt aan Arnhemmers. Een bijeenkomst voor de gezelligheid, om elkaar vragen te kunnen stellen, om te zien hoe de ander leeft, om te ontdekken hoe de ander denkt. 

“Als je dit jaar nog buddy wordt, wacht je een verrassend einde van 2023. In no time leer je mensen van over de hele wereld kennen. Je krijgt uitnodigingen voor lekkere dineetjes, gezellige buddycafé’s georganiseerd door onze buddy’s tot en met 27 jaar, buddytalks voor intervisie (ook gewoon leuk) en je bepaalt daarnaast zelf met je buddy wat je leuk vindt om te doen. Van voetbal tot fietsen tot samen de hond uitlaten. Onze laatste buddyronde van het jaar start in december met een Matchingsdiner. Hier ontmoeten jullie elkaar.”

Waarom zou je buddy worden? “Omdat jezelf zijn, niet perse iets hoeven doen maar wel je wereld openstellen meer dan genoeg is en enorm helpt om iemand te laten wortelen op een nieuwe plek en om nieuwe dingen over de ander en jezelf te ontdekken. Na drie maanden sluiten we het buddyprogramma af met een feest. En dan zit je er waarschijnlijk heel anders bij dan bij het eerste diner.”

Meer informatie en inschrijfformulier op www.buddytobuddy.nl/arnhem

Locatie