VIER X VIER
VIER X VIER Foto: Sjoerd Derine

Première | VIER x VIER

zaterdag 28 oktober 2023 20:00 tot 21:30

Vier nieuwe, hedendaagse dansstukken door jonge makers, voor jongeren (14+), in toegankelijk en locatieonafhankelijk concept. Theater a/d Rijn (Arnhem) werkt in het najaar van 2023, met ondersteuning van Theater De Storm (Winterswijk) en Theater Orpheus (Apeldoorn), aan het ontwikkelen van nieuw dansaanbod door jonge makers, voor de doelgroep 14+ (Generatie Z).

Met VIER x VIER ga je los van het gebaande pad. Verken nieuwe wegen met vier opkomende makers invier unieke performances – klaar voor elk terrein. Korte solo’s, duo’s en trio’s, in uiteenlopende stijlen en genres, van klassiek tot modern en van hiphop tot mime. In VIER x VIER strippen we dans tot de essentie en leggen we de focus op e´e´n ding: de verbeeldingskracht van het lichaam. Neem plaats aan vier zijden van de dansvloer en ontdek de energie van een nieuwe generatie (dans)makers en performers.

Locatie